Bursdagsfeiring på Sjøholmen. Mat, drikke, kake, sanselofte og kunstoppgave

Bursdagsfeiring på Sjøholmen.

KREATIV BURSDAG:

Passer fra 6 år og oppover. Maks 20 barn i en bursdag. Per barn: 330 kr.

Oppdag Sanseloftet på 400 kvm – en opplevelse for barn gjennom et gammels skap inn i en magisk hage og utforsk 9 ulike rom med farger, lukt, lys og små verdener. Få med en Sansepose og lag to av rommene sammen med oss med mosaikk og papirblomster. Sett fra deg et lys til en du er glad i. Kle deg ut, hvil deg eller la fantasien løpe løpsk. Vi har trone, utsikt til en undervannskulpturpark og scene!

SULT serverer dere mat: En drikke, kake og en pølse/pizza pr barn.

Vi dekker på bordet etter maten med materiell til en kunstoppgave barna tar med hjem; enten en skulptur, design et tre, mal et bilde med q-tips, en båt eller månedens oppgave.

YOGA & KUNST BURSDAG

Passer fra 6 år og oppover. Maks 15 barn i en bursdag. Per barn: 370 kr.

Vi starter med en leken yoga økt der barna også tester en morsom meditasjon som resulterer i en skulptur med en hemmelighet i som de kan ta med hjem og knuse som voksen .

SULT serverer dere mat: En drikke,  pizza/ pølse og fruktpizza til dessert

Oppdag Sanseloftet på 400 kvm – en opplevelse for barn gjennom et gammels skap inn i en magisk hage og utforsk 9 ulike rom med farger, lukt, lys og små verdener. Få med en Sansepose og lag to av rommene sammen med oss med mosaikk og papirblomster. Sett fra deg et lys til en du er glad i. Kle deg ut, hvil deg eller la fantasien løpe løpsk. Vi har trone, utsikt til en undervannskulpturpark og scene!

Gjelder alle bursdagene:

*Ønskelig om min en foreldre/voksen er med på loftet. Vi har alltid en vakt der, men vi håper at en foreldre kan stille som ekstra.

(Foreldre kan sitte i kafeen til SULT eller selvsagt være med)

Vi har flotte uteområder med strand, gapahuker, hinderløype fra våren 2019 og undervannskulpturpark man kan snorkle til. I 2. etasje kan dere besøke kunstnere om de er på jobb!

Våre åpningstider på søndager er 12 – 16

Kontakt oss for booking.
mette@sjoholmen.com
kristine@sjoholmen.com