Sjøholmen
Loading Events

« All Events

Lyst å feire din barnebursdag på Sjøholmen. Mat, drikke, kake, sanselofte og kunstoppgave

July 18 - December 20

KREATIV BURSDAG:

Passer fra 6 år og oppover. Maks 20 barn i en bursdag. Per barn: 350 kr.

Oppdag Sanseloftet på 400 kvm – en opplevelse for barn gjennom magisk hage og utforsk 9 ulike rom med farger, lukt, lys og små verdener. Få med en Sansepose og lag to av rommene sammen med oss med mosaikk og papirblomster. Sett fra deg et lys til en du er glad i. Kle deg ut, hvil deg eller la fantasien løpe løpsk. Vi har trone, utsikt til en undervannskulpturpark og scene!

Cafeen serverer mat: En drikke, kake og en pølse/pizza pr barn.

Vi dekker på bordet etter maten med materiell til en kunstoppgave barna tar med hjem; enten en skulptur, design et tre, mal et bilde med q-tips, en båt eller månedens oppgave.

YOGA & KUNST BURSDAG

Passer fra 6 år og oppover. Maks 15 barn i en bursdag. Per barn: 370 kr.

Vi starter med en leken yoga økt der barna også tester en morsom meditasjon som resulterer i en skulptur med en hemmelighet i som de kan ta med hjem og knuse som voksen .

Cafeen serverer dere mat: En drikke,  pizza/ pølse og fruktpizza til dessert

Oppdag Sanseloftet på 400 kvm – en opplevelse for barn gjennom en magisk hage og utforsk 9 ulike rom med farger, lukt, lys og små verdener. Få med en Sansepose og lag to av rommene sammen med oss med mosaikk og papirblomster. Sett fra deg et lys til en du er glad i. Kle deg ut, hvil deg eller la fantasien løpe løpsk. Vi har trone, utsikt til en undervannskulpturpark og scene!

Gjelder alle bursdagene:

*Ønskelig om min en foreldre/voksen er med på loftet. Vi har alltid en vakt der, men vi håper at en foreldre kan stille som ekstra.

(Foreldre kan sitte i cafeen eller selvsagt være med)

Du kan i tillegg leie inn selve husfruen i bursdagen og hun vil synge, leke med barna og er en av våre store attraksjoner på Sjøholmen.
Barna elsker henne. Kr 500 for 2 timer.

 

Vi har flotte uteområder med strand, gapahuker, hinderløype fra våren 2019 og undervannskulpturpark man kan snorkle til. I 2. etasje kan dere besøke kunstnere om de er på jobb!

 

Kontakt oss for booking.
mette@sjoholmen.com
kristine@sjoholmen.com

 

 

Details

Start:
July 18
End:
December 20
Event Category:
Website:
www.sjoholmen.com

Venue

Sjøholmen
Norway